Darah Di dinding Rahim

Masa 9w saya ada turun darah sikit. Then saya pergi ke klinik swasta. Doc check baby saya belum ada heartbeat. Sepatutnya 6w dah ada. Then dia buat surat utk refer pakar. Saya refer pada pakar swasta. Doc cakap ada sedikit darah pada dinding rahim. Threaten miscarriage. Bila dia cakapa pasal tu terus lupa nak tanya pasal heartbeat baby. Doc suruh balik rehat n bgi duphaston utk makan selama seminggu. After a week kena refer semula dgn dia. Hari ni saya appointment dengan pakar utk cek semula kandungan. So far setakat harini sudah xada darah. Sekali tu sahaja darah turun masa jmpa pakar tu. Harap appointment hari dapat result y menggembirakan. Seminggu hati resah risaukan kandungan. Tuhan ja y tahu betapa gundahnya hati saya. Nak tido pon susah. Risau sangat2. Doakan saya.

2 Balas

In shaa Allah semoga baik-baik sis and mommy dan baby sihat.

5y ago

Tqvm♥️