Sekrng tgh terfikir2 ...ada x sesiapa mcm nie

Masa 29/12 Sy scan doc sah kan Sy pregnant nampak kantung ..pada 31/12 4pg terasa xselesa pergi tandas MCM ada basah skit kat seluar dlm ... Pastu Sy letak tisu pagi nya Sya bgun ada bende coklat2 ... tghari tu g klinik lagi doc ckp rahim Sya NIE MCM orang mengandung tapi turun darah ...masa hari pertama tu coklat campur darah tapi xbnyak keluar 1pad tu separuh je ... NIE hari ke- 4 darah tu xde tapi yg coklat2 tu ada ...Sy nie pregnant ke x?

4 Balas

Slu kalau awl2 tu implantation bleeding..mcm sy 20.12 upt n beta hcg positive.27 jmpa doct utk scan pagi tu bleeding coklat,scan ada 2 kantung(twin)..kalau rasa ragu2 visit je doctor lagi dlm masa yg sama jaga pergerakan makan minum semua.sy ni seminggu sekali jmpa doct sbb procedure utk baby ivf.4.1 scan heartbeat tdi nmpk ada seketul ingt tmbh twin lagi sorg rupanya tu la darah yg buat spotting or bleeding.sy kena bedrest je doct cakap.moga dipermudahkan urusan awk n semua mommies n bakal mommies di sini.😍

1y ago

entah la nak kata xbnyak tu sy pakai pad dari pagi Smpai MLM separuh pada...hari kedua dah xbnyak dah hari ketiga dah stop

tkut awal lagi tu sbb doc kata nampak kantung kan .. just truskan pantau if ada darah trus je ke klinik .. ambik gambar darah tu byk mana .. mungkin bru nak lekat tu jadi mcmtu .. just pantau dulu then tunggu seminggu pastu scan balik tgk mcm mana

1y ago

welcome😘

Cuba pergi ke hospital untuk kepastian takut awak pregnant luar rahim

1y ago

tak sis masa sy scan kantung elok die terletak kat rahim

buat beta hcg

1y ago

tu la tgk minggu depan sy cube check ..kalo xde xpe la xberharap pun