Adakah sya pregnant??

Sya first time mengandong...baru2 nie sya terlambat datang bulan..waktu yg sepatutnya sya datang bulan sya da datang mcm cairan coklat2...pastu hri kedua sya datang mcm darah2 ckit...pastu hri seterusnya x dh darah tu..sya try cek pregnancy test..tp xnaik pn double line...bleh bgtaw x adakah sya mengandong ke x..hmmm

2 Balas

kalau xnaik double line mkna nya x mengandung. naik double line bru mengandung. tgu lgi 1w. repeat balik.

maybe gangguan hormon..