Rasa Xboleh bawa diri

Hi mamy2..nk mntak pndpt..sejak hamil ni..sy rasa xboleh brpisah dgn suami..walaupn skjap..sblm ni boleh brjauhan brbulan2 pun xpa..yg merisaukan..klu sy brsalin hsptl krjaan..suami xboleh teman 24jm.sy first baby..mngkn msih mmerlukan bntuan utk kesana sini..sy rasa mcm sebak sbb trpaksa lakukan sndri..memandangkn ibu n ibu mertua xboleh nk jga di wad..?

2 Balas

Hospital kerajaan memang xboleh teman 24jam sis. Semua kena buat sendiri je lepas beranak tu

Same la kite sis😔😔