cara keluarkan chickenpox

assalam.. nk tnya.. ada yg kate ibu mengandung xboleh minum air kelapa , Jadi mcm mne ya cara utk klua kan chickenpox ni bgi abis? sbb ada yg kate klu xklua abis pun risiko boleh kne kayap nnti.. tlg sayaaa.. chickenpox sy msih blum kluar abis 😭😭😭 sy risau 😭 #firstmom #11week

5 Balas

Jgn dgr ckp org.. Sy minum air kelapa dari 5weeks... Pernah kne demam campak time pregnant, mmg minum air kelapa la

sy 9weeks. minum je air kelapa . teringin. ok je alhamdulillah. jangan melebih dan tetap beringat je la. 🥰

1y ago

betul tuuu

Saya byk research,stkt ni blum prnah nampak larangan bumil mnum air kelapa…

sapa pulak cakap preggy tak boleh minum air kelapa ni? boleh je lahh..

1y ago

Air tebu sy minum time 6 weeks.. Beli kt pasar malam.. Siap minta yang x cmpur ais 😂

blh jee kalau nk minum air kelapa