Nak tanya sikitt

Mamy2 kat sini bila dpt upt positive korang akan trus celup hari2 tak tengo line makin terang ke tak? Bila baru korang akan stop buat upt? Bila line dah sama terang ke ape? Sbb saya buat upt strip biru 6mm beli shopee tu. Buat dari samar2 lagi. Skrng dah terang dah line dua2. Jadi was2 pula sbab ade ckap kalau dah terang xyah buat dah sbab nnt result akan jadi ralat.

31 Balas

Sy dpt je double line, besok pagi terus cek guna clearblue digital dpt pregnant 2-3. Sy x cek lg ckup cek 2 kali je, smpi lah 8w pegi klinik buka buku pink d klinik akan test lg untuk confirm. Haa campur smua 3 kali je la sy cek upt campur cek kat klinik tu. sy jenis xnak fikiran tmbah celaru sbb balik2 nak cek. ckup la cek sekali guna strip dpt double line, then cek guna digital. Hehe