first baby

hi mamy saya mau tnya ba bby demam sama kurang makan sekarang umur baby rabu ini 9bulan sdh..hari ini sudah hari ke4 anak demam ? memang begitu ka klu proses anak mahu tumbuh gigi?

1 Balas

Iya. Baby akan meragam, kurang makan. Sis bagi susu lebih sikit. Kalau dia ndak mahu makan bubur, sis beli nestum yang ada rasa manis. Kalau dia tak mahu jangan paksa. Lebihkan air kosong. Kalau baby ada tunjuk tanda dehydrate sis kena bawa ke hospital cepat².