Baby demam

Nak tanya. Kalau baby nk tumbuh gigi memang akan demam ke? Kalau demam tu demam tiap kali nk tumbuh atau demam sekali je masa 1st time nk tumbuh gigi?

6 Balas

Memg cmtu sis, stiap kli nk tmbuh gigi dy akn demm sbb xthan dgn sakit gusi pecah nk klua gigi...kdg klau bby yg bru nk blja brjln pon akn demm gak sbb dy penat mlatih kaki dy untk brdiri and brjln...😊 Itu semua normal..

baby sy demam on off mcm tu.everytime gusi dia bengkak nk tumbuh gigi mst dia demam n xnk mkn lgsung.huhu.mmg mcm tu la.susah hati mama dibuatnye.

Anak sy x demam, tapi meragam... Mengamuk je.. Marah2 merajuk... Hahaha lucu pulak... Tau2 gigi tumbuh😅

Anak sy 3 x nak tumbuh gigi 3 x demam. Bila nampak gusi merah, bg makan aiskrim yg dlm bekas tu. Baru lega

Bila nampak gusi merah, bg makan aiskrim yg dlm bekas tu. Baru lega

Begitulaa seterusnya yee