Baby demam dh 7hari ...Assalamualaikum..nak tnya ..bby nk tumbuh gigi Demam berapa lama ye🥲

Baby demam dh 7hari... Assalamualaikum ,nk tnya ..bby nk tumbuh gigi demam ambil masa nk smbuh berapa lama ye🥲

1 Balas

ikut ketahanan baby. dah bawa ke klinik ke? kalau lama sgt demam,bawa jumpa Dr. mcm baby sy baru ni tumbuh gigi,demam + cirit birit. dah keluar gigi,elok dah sekarang. demam 2 hari,cirit 2 hari. Dr bagi pcm dan air garam ja

7mo ago

dh prgi...baik 2 hari...skrg demam lgi😔...prgi hospital dia bgi ubt demam je...risau😔