Tumbuh gigi dan jangkitan kuman dalam telinha

Assalamualaikum semuaaa mamy. Sy mau tnya. Ada ka yg mcm baby sy. Bru 6 bulan gigi akan tumbuh terus ka. And baby sy di kesan ada jankitan kuman dalam telinga. Logik x klu tumbuh gigi berkait dgn telinga baby. Baby demam suam² .

Tumbuh gigi dan jangkitan kuman dalam telinha
1 Balas

Waalaikumussalam. Anak saya nak tumbuh gigi takda pula jangkitan kuman dalam telinga. Alhamdulillah. Kalau demam tu memang ada. Mommy boleh bagi teether sebab anak selalu akan merengek bila nak tumbuh gigi. Boleh bawa anak pergi jumpa doc utk tahu kenapa anak kena jangkitan kuman. Dan boleh minta ubat demam sekali.

2y ago

wsalamm sis maaf lmbt. last time baby punya dlm telinga merah. nmpk bengkak sedikit. dan demam