Tumbuh gigi ??

Halo korang🫠mo tanya bah,memang normal ka kalau baby mau tumbuh gigi, dya akan balik2 membuang (dah seminggu lebih) pastu demam panas + mennaaaaaaangis saja pastu x mo pisah. Baby sa 7 bulan berapa hari sdh bru first jdi cam ni

2 Balas

Normal. Baby sa jadi time 6months. A week. Then suddenly sudah nampak ada 1 gigi