39 minggu 1 hari

Hello mamy preggy , nak tanya ada tak mcam saya yang masuk 9 bulan tetiba alergic ubat pregnant . Sy makan ubat zincofer tapi bila dah masuk 9 bulan ni tetiba sj tekak taknak terima dan terus menerus muntah saja dan tetiba saja tekak terasa gatal . Sekarang sy dah berhenti makan ubat itu tapi start tak makan ubat , HB naik je tak turun . Kira nak berhenti makan ubat itu sampai bersalin .

1 Balas

Saya pun macam tu jugak masuk 8 bulan takboleh makan ubat makan saja nak muntah.

1y ago

ya itula btw terimakasih kerana merespon