makan laksa johor semasa berpantang

Hye mommies sy sedang berpantang, bersalin czer haritu.. ada yg buat laksa johor utk sy, persoalan nya bole ke masa berpantang mon laksa johor? Katanya boleh tapi sy xberani ?

2 Balas

Sy mkn.. Tp bkn lksa johor , tp laksa kedah.. Laksa pula bkn jnis dlm plastik kna rebus tu, tp laksa beras bt sdri. Alhamdulillah ok, jnji bdn tu boleh trima ke x..

4y ago

Tq utk info tu 😊 yg penting semua home made ya. Baik cmtu boleh la makan

Janji ikan tu tak sejuk. Boleh je