Berpantang

hai sy skg tgh prgnant ank kedua , anak pertama sy berpantang di ruma mak sndri . sy fikir nak cuba pantang sndri di ruma sndri lpas lhir anak kedua nti . Okay ke ? tkpa ke ? ibu2 yg ada pngalaman pantang sndri bole share2 ke ?

1 Balas

hello, nanti masa pantang, ada ambil CL ke? atau husband jaga? nasihat saya, tak kira untuk pantang sendiri atau bersama keluarga. cuma pastikan dapat support system yang cukup. supaya badan pun cepat sembuh. goodluck!