Ok tak Karihome?

Hi mami semua , nak tanya sape pernah try karihome ok tak?

9 Balas

Ok..baby sya umur belum seminggu sya dah beri susu ni..sebab bf saya tak meriah dan puting melecet..kuning anak dari 187 turun ke 93..tak tau lah dri mana turun kuning tu,dari bf ke atau susu ni atau mandian herba..sya tak tau mana satu..tapi mmg susu ni bagus..antara susu goat/cow sya pilih goat..

Sy penah try beli karihome...sbb dulu waktu anak sy lahir penah kene pyakit kuning . Dan sy risau jugak sbnry..yelah 1st baby..last2 sy pi satu farmasi..sy tanyelah..so atas saranan pihak farmasi..sy beli lah satu tin dulu..alhamdulillah..sgt bkesan..

Mase preggy sy mmg consume karihome smpai la skrg baby dah 2 bulan.baby pun minum karihome juga tp yg rumusan bayi 😊

susu ni memang bgus untuk turunkan kuning baby bole naikkan berat badan baby juga sis tryla memang recomend

Penah..ok je tp harga dia la sy tak tahan sbb import kan, so sy tukar pd wildan/lazz/rayyan je..huhu

anak sy minum dari step 3 now dah masuk step 4, mmg bgus 👍

Sy fkir Kari msak Kat rma...🤣

4y ago

😅😅....bukan sis

okey susu ni

Karihome bagus