Susu karihome ok ke untuk newborn

Ok ke Susu karihome untuk newborn??

3 Balas

Sis kena try & error . Saya pun ada baby newborn prologue jaundice . Dah try karihome & frisolac sebab nak turunkan kuning tapi tak menjadi . 2 hari sekali ja berak . Dutchbaby kencing kerap , berak 2 hari 2 kali . Now saya bagi dumex dupro , kencing & berak baby balance . Kuning dia pun dah bacaan normal .

semua susu formula konsep dia try and error. anak saya minum karihome masa newborn sbb susu badan belum ada. dia muntah dr hidung, muntah memancut. lepas setahun try balik, ok je smpai skrg. awk kena try and error

2y ago

trima kasih puan

try and error