Susu kambing

hi mommies, antara Lazz susu kambing dengan Hi goat susu kambing yang mana lagi okay?

2 Balas

Sy amal susu kambing lazz sjak ank pertama.. Alhamdulillah..semua ok xdk masalah. Ank lahir sihat, xdk kuning.. Masuk 2 thun, lps ank stop bf, ank pn amal susu ni.. Skrg tgh hamil ank kedua.. Masih amalkan susu kambing lazz, hrp baby xdk kuning mcm si kakaknya..

3y ago

Salam sy nk tnya. Sy nk try beli susu lazz.. tp boleh sy tahu perisa susu lazz apa puan amalkan masa minum dlu? Yg baby pertama tu..

Sy minum Hi Goat..so far so good utk sy la..xtau plak yg lain..hihihi😁😁

4y ago

thank you sis ☺️