tepuk tangan..

hi mama2.. siapa due 14/15 bulan 7 ni tapi belum bersalin?? tahniah! kerana kita telah sabar menanti dan mengharungi bersama sama? sy 14hb ni kena induce pula klau blm turun tanda.. semoga dipermudahkan urusan kita semua ya mama2.. ?

21 Balas

hi mommy! 🙋‍♀️ sy last checkup td..hahaha..bakal serah diri 13hb ni..sbb gdm, diet control..mari la kita nikmati moment2 minggu terakhir ni..hehe 😊

5y ago

aamiin..in sha Allah..semoga semua urusan kita dipermudahkan

19/7 belum Ada tanda2 nk bersalin lgi.. Kt bwh dh terasa mcm berat dh sgt.. Jln semua terasa sakit.. Hrp Baby keluar sblm due.. Takut kena induce.. Huhu..

5y ago

sama la.. makin hari makin sakit smua.. sampai2 rasa x larat nak bjln.. tp demi bby kte mesti gagahi jgk.. 😆 sbar je la mgkn besok atau mlm ni dah meletup..

Semoga Allah permudahkan urusan awak dan baby. Sihat3 selalu dan dipanjangkan umur3 amin3 ya robbalamin

sama la mama2 sekalian...minta2 la,sebelum kita serah diri 14/15 bulan 7 ni ...baby nak keluar dlu,heheheee

5y ago

risau kn...sedaya upaya dh try,tetap juga xde tanda...tpi pinggang ni serasa nak patah dah.huhuu

Saya 22/7 ni..semoga kta semua dpermudahkan...serta mujor joros... Aminnnn... Saya dsrh brsalin paksa...22/7

5y ago

selamat menikmati minggu2 akhir preggy ya mmy😍😍

Sy 21/7 hmm perut sllu mengeras setiap kli perut mengeras bwa perut tu trasa sakit.....dekat kemaluan

5y ago

Ye sis blum turun tanda2 lg..hehe ape2 pun moga kite semua d permudah kn proses bsalin

Seronok plak bce komen2 mommy2 kt sini yg tgh tunggu masa nk melahirkan 😍 sy bru 10w hehe

5y ago

hehehe.. selamat berjuang sis..

Saya 23/07 ya Allah smoga urusan kita dipermudahkan . Jom sama2 bjuang ye 😂💪

Sy 12/7 ni tp takde tanda2 nak besalin lg . masih kuat buat kerja2

Smoga dprmudahkan..sma le kte ank yg kedua pn tlebih due...