overdue / belum ada tanda

esok genap 40week , sy due 7/1 belum ada tanda nak bersalin lagi . mohon dari ibu ii semua doakan semoga sy dipermudahkan urusan bersalin , dikurangkan kesakitan , dan sihat kedua-duanya! semoga sy dpt bersalin secara normal tanpa induce , ceaser , vacum dan tanpa koyak .. Aamiin Ya Allah!🥺❤️

11 Balas

sy pun overdue sis. 11 hb patut ada induce. td kk call suruh dtg sbb dorang ckp sy batuk teruk. nie sy tgk ada tanda dah keluar pulak. hihi tp belum sakit nie

1y ago

semoga dipermudahkan , sihat dan selamat keduanya ..Aamiin🥰

Saya due 27/1 saya doakan semoga sis dipermudahkan urusan bersalin, sihat kedua dua nya dan segalanya berjalan lancar. Aamiin

1y ago

Aamiin .. semoga urusan bersalin awak pun dipermudahkan 💓

Sy 20/1 pun xda tnda2 lgi.. Xdk mgeras ke apa.. 😂 Smoga urusan kita Dan semua ibu2 dipermudahkan.. InshaAllah.. Aamiin

Sye due 14/1 pun xde trun tande lgi. Bby msih syok aktif. Doakan sye jge

1y ago

hahaha. doktor ckp x boleh limpas duedate. tulah serah diri 13hb

semoga dipermudahkan urusan brsalin sis dan kita smua yg mnunggu masa ni..Aaminn..

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis , sy due 8/1 pun belum ada tanya bersalin

1y ago

semoga urusan kita semua dipermudahkan ❤️🥰

smoga dipermudahkan urusan bersalin nnti...kena rajin pujuk bby..

1y ago

Aamiin 🥰👍🏻

due 15 tpi blm ade tnda ade tips x xnk induce bby activ je ni

1y ago

alhmdulillah slmt brpntg sis

Amin ya mujib.. moga dipermudahkan urusan sis..

1y ago

saya due 29/1 sy doakan semoga sis dipermudahkan segala urusan bersalin, selamat dan sihat keduanye.. Aamiin 🤲🏻

Aamiin Ya Rabbal A'lamiin 🤲🏻...

1y ago

Aamiin Ya Rabbal Alamin ❤️