Jadilah antara 10 yang bertuah untuk memenangi Mama's choice Complete Pregnancy Bundle!

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Mama's Choice Complete Pregnancy Bundle bernilai RM 185.40! Ia mengandungi koleksi produk penting yang direka khas untuk wanita mengandung. Pakej ini merangkumi mouthwash, maternity toothpaste, stretch mark cream, face moisturizer dan banyak lagi. Klik Disini: https://tap.red/q69lj

Jadilah antara 10 yang bertuah untuk memenangi Mama's choice Complete Pregnancy Bundle!
6 Balas

sy ada dapat email cakap congratulation berjaya memenangi bundle set ni. tapi tak ada bagitahu mcmna nk collect. akan dipos ke rumah ke?

11mo ago

kann. kalau berul berjaya rezeki tak perlu beli dah 🥰

👍🏻

👌🏻

👍

👌