Mama’s Choice Complete Pregnancy Bundle

Ibu-ibu semua jangan lepas peluang untuk tebus reward ni! RM59.90 SAHAJA untuk Mama’s Choice Complete Pregnancy Bundle. Jom tebus di sini: https://community.theasianparent.com/reward/3750?lng=my

Mama’s Choice Complete Pregnancy Bundle
3 Balas

Sekadar nasihat. Bundle ni memang berbaloi. Tapi jangan beli terlalu awal. Saya beli bulan julai 2022, ada yang bulan september 2022 dah expired. Baby due bulan oktober. Terkilan sikit sebab produk-produk yang dijual hampir expired 😔

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

👍