Doakan saya..

Malaysia Madani ni.. nak mengandung nak beranak cabaran betul dgn barang Mahal Naik harganya... Allahu.. brg baby 1 pon xmampu nak Beli ag...mampu pakai ape yg ade dr anak first dulu.. itupon kalau anak no 2 ni boy jugak. Huhuhu kerja pon makan basic je.. kerja kilang.. xmerungut.. cuma ahahhahaha meluahkan je... Xde tempat nak meluah..selain Allah.. tp tetap bersyukur ade tempat NK berlindung... Doakan sy

3 Balas

sy anak first. 1 brg pun x beli lg utk baby.. sbb beli utk sndiri pun abis 200.. sbb bkja jga, pakaian smua x muat even baru 20w..untung lg yg perut x ktara lg.. sy besar, smua pakaian x muat.. pakaian baby, ipar beri ja.. jd bole la.. baby pun skjp je mbesar.

7mo ago

Sama la.. banyak baju dah xmuat.. baju dlm .. spender.. pakat xmuat semua . adoi

inshaAllah ada rezeki tuh. apa yg bole pakai, pakai je. saya pun even anak first baru, amik baju spupu2x dia. sbb baby cpt besar kan, membazir juga nak beli, tambah zaman ni.

Semoga dipermudahkan segala urusan 💪🏻