38weeks 5 hari kerap sakit perut

Hai saya nak tanya due saya 4/8 but now saya macam kerap sakit di perut . Rasa mcm nak buang air besar but kadang ii masuk bilik air xnk mmbuang pon . Kenapa ye ? Nak kata nak terberanak xde pulak . Dulu anak first xdpt merasa sakit mengandung smua ni tahu ii je dah nak beranak . Yg no 2 ni je dpt merasa itu yg xde pengalaman

1 Balas

Hello sis, better go check okay, sbb tu tanda2 dah, n baby you dah matang kan