pjj

Malam ni start tido berseorangan tanpa suami setelah hampir 2 bulan pkp suami berkepit....harini suami dah kene naik kl bekerja...beratnya hati nak bagi suami balik sana dalam keadaan mcm ni...selalu pon mmg pjj...tapi dpt jugak die balik 2 3 hari...cuma skg die balik dalam tempoh yg lama sebab pkp...jadi bila dh lama berkepit mula rasa xnk bagi pergi....lagi2 suami bgtau tadi raya mmg xdpt nak balik??..hurmm tapi apakan daya demi mencari rezeki dan tanggungjawab..kene lah paham jugak...semoga suami dalam lindungan Allah dan dimurahkan rezeki???

1 Balas

InsyaAllah puan. Semoga setiap peluh dan penat lelah suami kita diberikan pahala yang setimpal buatnya dan semoga doa kita sebagai isteri mengiringi dirinya mencari rezeki. Amin🥰