Dah 37w ni baru kene batuk & selsema. Korang mkn apa nk bg lega

Maklum la org pregnant x boleh mkn sebarang ubat.. Lama sgt x kene batuk selsema.. Sejak pregnant ni baru 1st kena batuk selsema.. Dah 37w plak tu, mgu depan kene serah diri.. Nak sihat sebelum bersalin.. Ada x alternatif lain nak bg ok.. Mkn fisherman's friend ok kan, atleast dpt bg lega tekak. Ke ada solution lain yg lebih mujarab? Selsema tu bole tahan lg, batuk tu yg x tahan sbb maklum dah da hujung2 ni klu batuk over skit mesti terkincit penat nk tukar pads je..

12 Balas

try mintak ubat utk ibu mengandung

dari fb dr.imelda