Boleh suggest chest & tummy rub yg sesuai utk selsema batuk?

Utk baby & kanak².. Dlu² guna vicks pink je.. tp xbest plak.. Tukar ke Euky Bearub masa anak 3thn ke atas.. Skrg hrganya da mahal.. Euky tu ok guna klu anak selsema & batuk.. Xsure la baby bole guna ke x.. La ni nak mencari utk upcoming baby plak.. Terasa mahal plak euky ni maklum la brand luar.. Korang pkai apa ek klu anak selsema tersumbat lg2 baby xde ubat..

2 Balas

Saya try aritu raed minyak cengkih aromatherapy mcm 20ringgit lebih. Not bad jugak. Bau sedap. Kahak klua.

Ao waleet.. stkt ni guna dri nb mmg baby x pernah selesema dan kahak.. sesuai dri nb smpai ke org tua.

10mo ago

Sy pon guna aow mr therapy ni. Mmg best sgt. Ank bàtuk 2-3hari ja. Selsema cepat kering. Kahàk cepat je cair. Yg lagi best kita mak2 pon boleh guna kalau bàtuk, kahàk dgn selsema. Sangat recommended utk mak2 nk guna.