sedang menunggu hari

makin hampir dgn due makin seram rasanya🤣ibu2 yg geng due november da ready ke?😁

14 Balas

Due saya 8/11. Semoga selamat saya dan baby aamiin.. tak sabar dah nak melahirkan, semoga dipermudahkan utk kita semua ya.. saya terbalik makin nak dekat ni badan makin cergas, exercise ke squat ke larat lg.. jalan pon laju semacam aje.. tanda2 tkde lg jd esok kita ke mall la jalan2 😂 #firstbaby

Jumaat yang barokah ni, Hari ni sharp 37w. Due 27/11. Selalu pujuk baby biar keluar secara delivery normal & tepat ikut due. Sebab belum balik kampung lagi. Hee. Semoga urusan mama semua dipermudahkan bersalin nanti ❤️

1y ago

due kita sama la sis..rasa tak sabar kan nak jumpa baby.. hujung bulan 10 kena tahan ward 3 hari contraction kuat rupanya jalan dah buka 1cm..kena suntik ubat bagi matang paru² baby dua kali..lepas contraction hilang boleh balek🤣belum balik kampung lagi.. husband kerja luar kawasan tinggai la sorang kat rumah😆

rasa seram jgk.. dah la baby first ni…rasa kjap ok kjap nervous.. tapi rasa x larat dah nak bawak peyut plus sakit kat ari² dari 2nd trimester lg rasa nak cepat² beranak.. tp rindu pulak baby tendang² dlm peyut..

Tahu xpe..sy mggu ni br 36week due 29/11 tp sy slalu ckp dgn baby, start next week boleh la kuar sbb dh cukup matang 😂 hrp die dgr la ckp sy. Minta tak overdue. Semoga kita semua mommy2 selamat bersalin 🤲🏻

due 19.11 . 2 kali dah pegi hospital ingt kan dh nk bersalin sbb baby mengeras, contraction kuat. sakit perut dan pinggang yg teramat sngt. lepas je kena seluk, xde bukaan lg.. maka balik la

1y ago

haha tu lah..hta hkl eh..sma lah kita..sna katil pnuh tu dia suh balik je mls nk pantau kita ni..next klo sy nk serah diri nk gi ampang lah haha

17/11 due. Rasa mcm nk suruh kluar skrg tapi kdg2 bila dh start sakit sikit sikit jadi seram pulak 😂😂 esaited version seram 🤣😝

1y ago

heheheh sama lha

sy due 17/11... birthday sy pula 11/11... sellu pjuk baby keluar sama birthday dgn mama... nnti ada geng mama nk smbut birthday sama2...

rasa seram, tp takmo hold lama sgt. inshaAllah ready 🙈. semoga kita semua selamat dan dpermudahkan melahirkan anak.

1y ago

hehe...hrp smua dprmudahkn 🤲

tgh menunggu hari nak czer 22/11 ...🤲🏼🤲🏼❤️21/11 ni da admit ..semoga allah permudahkan urusan kita semua👶🏻

1y ago

ouhhh sy sebab anak no 2 czer tahun lepas ..jarak to dekat sgt 😂setahun cmto🥹

sy hari hari takdapat tido, setiap kali bgun pagi terfikir harini ke beranak

1y ago

haha kan...sama la kita sis