37weeks 4days, Menunggu Hari Je Ni

Ade sesiapa yg bersalin november 2019 ni? Shared sikit due date Mommies... Mcm mne perasaan, da ready ke tu? Dan sama2 lah kita berdoa agar urusan sesama kita di permudahkan..

2 Balas

sye lmbat lg.. bln 3...anak no 4 insyaAllah... tp bedebar mcm anak sulung... sbb lain anak laim rase... semoga kite semua dlm keadaan kuat yee.. moga urusan sis dipermudahkan....

4y ago

Moga sis pun di permudahkan urusan. Ye la btul la tu... Debaran tu still ade.

Semoga d prmudahkan

4y ago

Tq sis 😘