sedang menunggu hari

makin hampir dgn due makin seram rasanya🤣ibu2 yg geng due november da ready ke?😁

14 Balas

Jumaat yang barokah ni, Hari ni sharp 37w. Due 27/11. Selalu pujuk baby biar keluar secara delivery normal & tepat ikut due. Sebab belum balik kampung lagi. Hee. Semoga urusan mama semua dipermudahkan bersalin nanti ❤️

2y ago

due kita sama la sis..rasa tak sabar kan nak jumpa baby.. hujung bulan 10 kena tahan ward 3 hari contraction kuat rupanya jalan dah buka 1cm..kena suntik ubat bagi matang paru² baby dua kali..lepas contraction hilang boleh balek🤣belum balik kampung lagi.. husband kerja luar kawasan tinggai la sorang kat rumah😆