Ibu terasa tak kalau orang kata ibu dah semakin bulat/berisi semasa mengandung?

Select multiple options
Terasa
Tak terasa
Ikut mood masa tu

1207 respon

8 Balas

tengok la siapa yg tegur kalau yg jenis suka bergurau dgn sy xde masalah.. yg pastinya saya sendiri x buat la physical shaming dkt org lain takut dia terasa x kira la mengandung atau x

kalo saya org nk ckp gemuk ke kurus...saya wat x kisah je....yg sihat saya...yg hadap sakit pun saya...so wat x tau je...malas nk terasa...bnyak lg benda lain nk kena pikir 😄

aku x ngandung pon x terasa klu org ckp gemok.. cuma aku ckp jgn lah puji lebih2..nanti malu..hahaha

Ikut mood la. Kalau mood berapi, mmg aku sembur balik si mulut puaka tu

Setakat ni tak terasa. 😁

tak terasa 😂😂

Ikut mood

tak pun