Adakah makanan sejuk beku (frozen food) berkhasiat untuk kanak-kanak?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2799 respon

15 Balas

nope but depend on product rsnye klu frozen keropok lekor blh je ank mkn..sbb ada jnis yg byk ikan

processed food memang tak elok, utk kanak-kanak ke utk dewasa ke. bole makan tapi jgn selalu

Boleh makan.. Tapi sebaiknya dielakkan. Jarang2 boleh kot. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

tapi boleh mix untuk naikkan selera makan

bole mkn tp kurang kan lh

nak cepat. boleh laa

x #TAPactiveusers

#TAPxTanamera

#tApXtAnamera

Tidak