Apakah makanan manis kegemaran anda?
Voice your Opinion
Aiskrim
Biskut / Kek
Gula-gula / Jeli
Coklat

3155 respon

29 Balas

cheesecake..kek batik.. indulgence cake.. ais krim coklat..ais krim kelapa..kek putih salju..perghh..dap bak ang...ms preggy tu je manis2 yg nk kena ada..hehe..😂😂✌nsb xsush nk cri n sush nk buat... #TAPSupermoms

Hahahhaa aiskrim laa. Tak sah kalau ikut suami pergi beli brg, tak paw dia aiskrim. Yg keluaran murah2 pon tak dak hal, janji aiskrim. 😂

Semua di atas tapi bukan sejenis yang kuat makan, just ambil ala kadar sahaja

semua dia atas.. xboleh nak pilih semua suka.. suami ja xsuka

all sebenarnya tapi berpada2 bkn dlm jumlah yg banyak😂

Semuaaa manis2 sumbat dlm mulut😂😂 #TAPactiveusers

Semua..tapi ambik secara sederhana

kurang gemar yg diatas

Coklat, biskut dan ais krim

aiskrim and coklat❤