Adakah Si Kecil anda mempunyai makanan kegemaran?

Voice your Opinion
Ya!
Saya tak pasti

397 respon

7 Balas

sejak baru masuk 6 bulan ni.. saya baru bagi dia makan.. 1.bubur nasi quinoa khas for baby. 2.avocado puree 3.apple puree 4.Banana puree 5.carrot puree 6.Kurma puree 7.Apple kismis puree 8.Apple kurma puree 9.potato puree Setakat ni yg saya tengok baby jannah paling suka.. bubur nasi quinoa... kurma puree.. avocado puree (avocado tu yg lembik2 tu) avocado ni warna gelap lagi manis dari warna hijau😄.. haa 3 ni jannah paling suke... yg paling dia tak suka ade kismis😅..

Favourite anak suka makan sup, noodle and dessert sagu gula melaka. Selagi ada asyik minta je hehee

tu saja bh susah dapat beli makanan ku 😭😭😭😭😭😭

Depends kadang rasa ada tapi bergantung dgn mood nya juga

ya..sejak dh bsr ni..bukan main lg dia..🤭

Buah oren, limau.

yaa