selera mkn kurang.. 36 week..

makanan dh x bole masuk dlm mulut.. rasa loya.. mkn biskut sj la.. ksian baby gerak2 lapar ???

20 Balas

Sya pn sma diserang morning sickness blik,tak selera mkn 😷😥😣 #32weeks

Sy pun sama dh masok 36w xlalu nk mkn..nasi xmau lgsung..sy mkn biskut je..

Sama la kite sis 😭😭 skrang 34week baby berguling² minta makan

Bykkan minum. Makan sikit takpe yg penting selalu.

Dah nak besalin tu kalo selera mkn kurang

Huhuhu kna pksa jga sis..ksian baby

Bru strt mcm alahan balik ke?

Try mkn skit2, tp berulang.

Sma mcm sya juga sis

Smala sis..sy pn 34 week kurg da selera makan.tp sy try ja mkn sikit2 kesian bby dlm perut kelaparan..

5y ago

Ye tu laa..