Asyik lapar😌

Hi ibu², sekarang saya preggy 6weeks 2nd baby. Asyik lapar je. Tengah makan pun perut masi lapar. Saya tak ada selera makan nasi, so saya buat bubur ayam je. Kerap jugk mkn biskut, roti. Itu je yg bole masuk mulut. Pun masi lapar, ya Allah.😅 Bila smua ni akan hilang ya ibu². Tak tahan la alahan kali ni. #pregnancy #asyiklapar #taktahanpening #badantakselesa

5 Balas

sama asyik laparrrr je. Sekarang dah 5 bulan. Makan nasik tiga kali sehari. Biskut, roti, buah wajib ada. Jadi kudap-kudap bila pas makan. Tapi tiap bulan g klinik naik sekilo je sebulan. Mana ntah ilang makanan aku makan banyak-banyak tu. 🤭

betul sis,sy 2 jam skali kena makan,kalau mkn lambat perut masuk angin dan muntah,mkn biasa2 xjdi kena mkn menda brt jgk baru perut rasa kemas...

sama dgn saya asyik lapaq nak makan tp nasi tak lalu bila makan sesuap dua dah kenyang dahtu stg lapaq balik 🤣🤣

seronkk dgr kalo asik nk mkn je. .mcm sye lngsg mkn skitt buang. .huhu..

3y ago

hihi btul3 smp x tahu order ape dh foodpanda tu

Sama dgan sy.. start dr tahu pregnant smpai skrg 13week msih kuat makn 🤣