makan pedas

Makan mkanan pedas boleh sebab keguguran ke?teringin sgt nk mkn samyang ramen.nak rase sikit bole?

10 Balas

Bagi pendapat sy lau boleh makan la benda yg sihat sebab ada kandungan.. Jika nak sangat rasa sedikit boleh.. Bila sakit atau masalah timbul nanti susah nk ubat. Contoh kak ipar sy teringin nak sgt nk minum air oren botol gas.. Penyebab hanya seteguk dua minum tak tau pula kandungan ny x kuat terus sakit perut dan keguguran pd kandungn 4 bln... Jd kn pengajaran.