Jika makan di luar, anda lebih suka masakan:
Voice your Opinion
Melayu/mamak
Western
Cina
India
Lain-lain (sila nyatakan)

5130 respon

57 Balas

Sy rasa setiap jenis masakan tu ada rasanya tersendiri so sy x ada istilah lebih suka masakan apa sbb semua sy suka mkn ikut mood nak mkn apa je masa tu..

Lebih kpd melayu,sy mmg xmkn kedai mamak...tp slame ni blm pernah lg mkn kt kedai,lebih suka masak sendiri cz lebih terjamin kebersihannye

Selalunya akan pesan wan than hor. Sebab dah rasa macam sup-sup #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Ikut selera juga, x menetu. Terasa nak mkn mg akan Cari tempat yg suai dgn tekak.

Mana mana je saya makan tapi tengok kedai yg dh ada signboard kebersihan A or B

thai... biasa keluar mkn time dinner. kedai thai plg senang nk cari

Tradisional kdg2 tukar selera ..msakan cina dn melayu

x kisah mana2 ikut tekak masa tu rasa nak mkn apa

Smua ..xksh jnji halal+food hunting🥰❤❤❤

X menentu...... Ikut pada selera nk mkn ape