buah

Makan anggur ok tak

14 Balas

Angur ok ja makan.. Tp xleh banyak2.. Sbb panas.. Yang Xpreggy makan anggur banyak pun boleh pening..

5y ago

Oh i see

Anggur bagus juga utk baby.. Buah² ada zat utk ibu n baby

5y ago

Tq awak

Sy klu makan anggur bnyk mesti cirit

Ok sgt. Tp jgn mkn terlalu byk ya. ☺

5y ago

Kandungan gula dalam buah sis. Apa2 pun yg kita makan kena take in moderate quantity. Banyak blh membahayakan. ☺

aik .kenapa anggur pns pelik

5y ago

Xpelik sbb wain/arak pun dari anggur yg diperam (arak kan panas) .. Kalau takat makan sikit2 memang x berasa.. Cuba skali makan 3 , 4 tangkai memang berasa panas dia.. N pening .. (Tp mungkin ikut badan masing2. Ada yg kuat ada yg tak) try n error xsalah kan .. Lagi pulak kita semua ni bawak nyawa dlm perut ..badan dewasa kita mungkin dah fully antibody tp baby dalam perut baru nak membesar xsama mcm kita.. so xsalah kan kalau berhati2? P/s: kalau teringin x salah pun nk makan... Mcm org tua2 kata makan ala kadar.. Nak lepas kan mengidam.. Saya minta maaf kalau ada silap dan salah 😉..

Ok je sis..😉😉

Alhamdulillah...

😇😍😚😙😋

5y ago

☺️😉

Sgt bgus

okay