Buah anggur leh mkn x

Saya hamil 6minggu,sy termakan buah anggur.pd hal org kata awl hamil tak boleh makan buah anggur,hrp tak ada pape

5 Balas

sy semua buah mkn alhamdulillah takda masalah..senang cerita apa2 saja yg kita mkn ni moderate la insyaallah ok..dia bukan apa buah ni manis utk ibu gdm kena berpada2 mkn👍

Tengok pada badan kot sis. Dulu sy makan 2 biji je esok terus bleeding & miscarriage. Kalau boleh elak lebih baik. Makan buah lain 😊

entahla tt bnyk ckp tk boleh mkn. tpi dlm app ni ramai ibu ibu ckp boleh ja. selagi tdk apa apa tu ok lah kot hehe

10mo ago

boleh ganggu hormon,klu xsilap

Boleh boleh. Nak senang awak boleh check dalam app ni bahagian makanan dan nutrisi.

Ble rujuk ni sis