Tolong 😭 Nak tahu cara-cara berpantang sendiri

Mak mentua saya tiba-tiba suruh cancel CL. Saya dah book CL sejak mengandung 5 bulan lagi haha Ni esok lusa dah nak beranak tiba-tiba dia suruh cancel 🤧💆🏻 Dia tak berapa percaya sangat orang luar 🫠🫠 Dia surirumah tapi dia ada kedai sendiri so most of the time dia banyak jaga kedai.. saya tak pasti macam mana dia nak jaga saya 😅 Mak sendiri ada tapi saya tak tergamak nak susahkan mak saya sebab dia pun dah bertongkat.. tak berapa larat menjaga.. sebab tu la saya upah CL selama 21 hari, at the same time husband boleh belajar sikit.. Jadi ada tak ibu-ibu yang berpantang sendiri? Macam mana nak pantang sendiri? 😣 Kena beli apa? Kena buat apa 😞😞 Kesian suami saya dia pulak stress kena bebel dengan mak dia 😅😅

49 Balas

Betul apa yg smua komen,jgn cncel ,fkir baik2 kita lgi kenal mertua kita mcm mana,mcm sy dduk dgn mertua sejak khwin sbb suami ank bongsu dia,mse first ank slung hri tu sy brpntang umh mama sy,sbb kita lg slesa dkt sana ,mama kita fhm kita mcm mana.. n second ni pun tunggu masa nk poo brpntng jgk umh mama,abaikan je ap dia ckp ,sy ni mcm2 ipar ckp brpntang sini la mudah ad suami ap ,tp sy abaikan je ,yg pnting kita brsalin ni nk rehat bdan ni mental ap smua ,dh penat berjuang .. baik awk fkir baik2 jgn cncel …