Perlu tak amik CL

Hi moomies. Saya ada solan. Mana mana mommies yang pernah pantang dengan CL, recommended tak untuk ambil CL? Saya dah tak ada ibu kandung jadi rasa bersalah nak susahkan mak tiri (walaupun dia baik sangat) dan mak mertua untuk jaga saya. Tapi kalau ambil CL nanti, kena berpantang sorang sorang waktu malam dekat rumah dengan suami. Sbb suami taknak CL yang stay in and dia kerja shift malam. Kawan saya cakap masa pantang tak elok duduk sorang sorang. Anyone mommies?

2 Balas

Kalau tak nak ambik CL, mak tiri/mertua boleh just masakkan je lauk pantang. Awak cari tukang urut, ada banyak pkej. Skrg tukang urut pun ada pkej2 dia boleh dtg rumah. Ikut pakej berapa hari yg aawak ambil. Itu kalau nak jimat la sbb tukang urut tak semahal CL, sbb CL buatkan semua termasuk urut.

kalau awak nak CL ,bole amik utk siang je . malam minta tolong mak mertua/ibu tiri teman . sbb takut apa2x juga kan, tambah badan tgh tal kuat sama.