Nak survey confinement lady..

Hi mommies.. Ada tak yang stay kat Kelantan (Bachok especially) Mommies guna confinement lady tak? Boleh share CL yang bagus-bagus? Thank you 🫶🏼🫶🏼 P/s : sebelum ada orang tanya saya jawab siap-siap.. saya nak guna CL sebab taknak susahkan mak sendiri dan mak mentua 😅 kalau boleh nak susahkan husband je tapi nak dia belajar dulu dari confinement lady sebelum dia buat sendiri nanti..

2 Balas

Sis join group fb Confinement Lady Semalaysia. Rata2 skrg cl companies cover 1 semenanjung. Dorang boleh check coverage

sye ske cri kt ig.. #CL & nme tempat.. bley bce feedback org jgak.. nk compare hrga pakej pn snang..