Maggi

maggi bagus atau tidak untuk dimakan ketika mengandung?

15 Balas

x bagus..masa mengandung ke x mengandung ke mmg x bagus..tp tu la yg sedapnye..hihi..klu teringin nk mkn, mkn la sikit sis...jgn mkn abis semangkuk sorg sudah lah😅

megi tu masa x mengandung pun tak bagus utk dimakan sis..byk msg..apatah lagi laa masa mengandung..bkn ada khasiat pun klu bole elakkan la sian baby nnt..

Magi tu ada je khasiatnye...cuma bg IBU2 mengandung xdigalakkan...kalau setakat nak merasa boleh je...

Even tak pregnant pun tak bagus utk dimakan. Tapi kalau dah ngidam sangat, makan setakat merasa je.

Kalau boleh elakkan, kalau nak juga, kurangkan pengabilan... Sebab mmg x baik bagi ibu dn baby...

Fastfood tak bagus utk kandungan. Klu sekadar teringin nk merasa sikit saja tu boleh

Maggi tak pregnant pun mmg tak bagus utk kesihatan.tapi kalau da teringin makan je

Tdak bagus. Tp ape bole buat kalau itu je yg bole lalu d tekak. Makan sikit je sis

Jangan pulak habiskan semangkuk sis. Sekadar utk hilangkan ngidam boleh la 🥰

Mestilah x bagus. Untuk orang yang tak mengandung pun x bagus.