baby xnk gerk

Macm mana cara nk bagi baby aktif dlm perut..mcm mcm dh buat,bg lagu .dri yg slow smpai yg kuat...bg chya lampu,mnum air sjuk,mkn air btu.. Strees nye...!!???

2 Balas

Berapa week dh sis? Jgn stress, lg bby xnk gerak..

5y ago

Boleh minum skali skala sis.. kalau xde mslh hb low, leh minum skali sehari.. sy msa trim kedua, boleh kata hampir setiap hari minum neslo masa sarapan kt tempat keje.. minum yg manis² sejuk² pn leh kejutkan bby.. cuma jgn sllu sgt.. kdg tu kalau kita bz pn x rsa pergerakkan bby..