Mengandung pada usia 45 tahun

Macamana penjagaan semasa mengandung pada usia 45 tahun?

2 Balas

Bykkan rehat dan makan makanan berkhasiat. Buat light exercise jgn buat kerja berat. Dan sentiasa berfikiran positive dan senyum... And don't miss checkup... Dont worry age is just a number.

5y ago

You are welcome sis. Don't worry OK. You can do it. Stay strong 💪💪 and stay positive. Semoga dipermudahkan.. Take care.

Banyakkan rehat sis, jangan buat kerja yg terlalu berat, jaga pemakanan dan emosi. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻🤗

5y ago

Aamiin ya robbal alamin... secara jujurnya ada sikit kerisauan. Tapi dengan sokongan insan2 seperti awak melegakan hati. Terima kasih 😊