Anak baru 5 sudah mengandung kembar

Wahai ibu-ibu boleh kongsi pengalaman mengandung lagi anak kembar selepas ceaseran tp anak baru usia 5 bulan. Ada siapa yg boleh kongsi cara penjagaan kandungan & risiko nya?. #bantusharing #firstmom #ingintahu

Anak baru 5 sudah mengandung kembar
8 Balas

tahnoah sis .. smoga allah permudahkn urusan awk smpai brsalin buka buju awal sikit .. tahan je telinger kne bebel janji baby n diri selamat https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

2y ago

tq sis ats wish nya.. itulah tkut juga nk buka buku.. pnjg bebel nya..

itu rezeki Allah .. kalau Allah nk bagi, kita rancang mcm mana pun, tetap jadi. tawakal pada Allah. mintak semua sehat&selamat. kalau nurse tego, ambik positive, dia tego sbb sayang. Tu je. jgn ambik ati okay .. saya DOA kan sis sekeluarga semoga Allah sentiasa permudahkan 🤲🏻 doakan saya jugak yer 🥰

Masya-Allah. tahniah ya. sama macam saya. bru lepas ceaser then preggy lg skrg. anak bru 10 bln.. byk refer doctor

2y ago

tq sis.. yeke.. tkut jugak ni nk pi bukak buku pink lg.. mau kena bebel dgn nurse and doctor semua.. selalu nya brp minggu skli ye checkup dgn doctor..

Alhamdulillah...tahniah sis...semoga dipermudahkan urusan sis sampai bersalin...waahhh dpt kembar...

congrats,take care. terus buka buku ye. xpe la klu nurse bebel2 pun. kjp je tu,diorg syg tu yg bebel.

2y ago

tu lah nk kena tahan telinga juga.. terpksa pekak kan telinga..

wah.. tahniah sis.. 😍 semoga dipermudahkan...

minggu ke berapa scan tu sis ??

2y ago

oo..saya punya kantung .. 1 nmpak ,1 belum jelass ..

congratulations sis