Setelah 18 tahun

Alhamdullilah.....pregnant 14w2d pd usia 45 thn selepas menunggu 18 tahun. Subhanallah...kalau Allah kata Dia nak bagi, maka Dia akan bagi...Alhamdullilah...Harap dipermudahkan sehingga melahirkan.

177 Balas

Alhamdulillah.. syukur.. take care of yourself sis.. banyakkan berehat,, jangan stress,, jangan buat kerja berat,, jangan banyak bergerak,, makan buah and sayur selalu,, kalau boleh duduk je kat rumah,, rehat je atas katil.. so that baby tak rasa pressure..

Alhamdulillah.. Saya menunggu 10 tahun untuk pregnancy yg ke 2 ni.. 17 weeks. Yg first keguguran masa awal2 kawin.. Btul tu kak.. Allah akan bagi pada waktu yg terbaik utk kita.. Semoga dipermudahkan utk kelahiran kelak.. Aamiin..

Alhamdulillah rezeki... Wlaupn penantian yg sgt lme bru dikurniakn rezeki ank... Jg diri baik2 sis... Jgn buat keje berat2... Jg kandungan... Bkan sng sis nk dptkn peluang ni... Smg sgalanya baik2 aje buat sis n baby... Aamiin

Allahuakbar.. Syukur alhamdulillah.. Smoga dprmudahkn hingga mlahirkn.. Baby n ibu sihat. Hampir sama kita sis.. Yg indah akan hadir tepat pd masanya.. Allah sebaik² perancang.. Happy for u..💖💖

Umi sy sma umo dgn sis msa dia mgdung adik bongsu sy dlu.. Sekarang adik Bongsu dah umo 18 dh jd driver umi dh sblm tgu result spm kua 😁😁 Semoga segala urusan sis dipermudahkan

Alhamdulillah tahniah kak ibu saya pun mengandung di usia 46 tahun. Sekarang adik saya dah 5 tahun baby sihat normal semuanya alhamdulillah. Semoga akak selamat bersalin ya

Tahniah sis, semoga sis dan baby sis stsa sihat.Usah putus asa kerna rencana Tuhan itu sgt indah..cpt atau lmbt bkn ssuatu yg penting, yg penting Tuhan bagi pada wkt yg tepat .

Alhdulilah.terharu dgar.sy yg 5thun bru dpt pon da rasa lama inikan 18thun.jga diri.jga makan.byakkn rehat ye sis..smoga smuanya dipermudahkn Allah.amin ya rab

Semoga dipermudahkan segala urusan sis lepas ni..take care elok2 sbb klu faktor umur tu dikira dh berisiko pd baby..tp tu semua ketentuan Allah..kun fayakun

Thniah sis... Semoga kandungan sis sihat saja.... 18 tahun bukan tempoh yang sekejb sedangkan saya 5 tahun pun mcm2 cakap sudah di dengar......