Mengandung Di Usia 40an

Ada disini ibu2 yang sedang mengandung di usia 40an?

8 Balas

Sya tahun ni masuk 41, pregnant ank ketiga jarak 10 tahun skrg dah 31 week. Tak merancang ingatkan dah x rezeki nak tambah ank, tup2 pregnant Alhamdulillah.. Terima ja ALLAH dah atur rezeki sya walaupun lewat..

Saya sis...40tahun .. First pregnancy...alhamdulillah dah 13weeks...masih melalui fasa mual² dan muntah...

3y ago

tahniah! 👏

Saya berusia 40 tahun...baru bersalin anak no 6 awal bulan julai haritu...jarak dengan anak no 5 tu 11 tahun...

Saya sis.. 42..ank ke3.. Jarak 16 tahun.. 😃

3y ago

sama jarak 15 tahun. tu yg tiba2 risau. tq kongsi pengalaman

Sye usia 40.. pregnant anak ke 3..jarak 11thn

3y ago

tahniah! semoga semuanya sihat

Sy umr 40 skrg mngandung ank ke 5

12mo ago

Sama la.. risau jugak.. semoga dipermudahkan segala urusan kita semua

Saya this year 41 kandungan yg k5

Saya 41.. anak ke 4.. jarak 8 thn