naikkan hb

Macamana nk naekkan hb..smakin bsar kndungan semakin trun hb sy..dri 12 skrg da 9..bebel misi..sy da mkn syuran hijau n ubat dye bgi tpi still msih same.mgkin sy kerap mkn bnde manis kot..bimbang psal kndungan nanti..

45 Balas

Saya setiap bulan hb turun. Tapi belum turun mendadak2. Nurse sarankan kat saya makan ubat farmasi (Iberet). Alhamdulillah skrg maintain 12. Ada kawan mak saya kalau makan ubat dri nurse mmg tak naik2 hb. Last2 dia makan iberet terus naik 13 and maintain sampai bersalin. Iberet kat farmasi rm24.++