bleeding spot

hi macamana kita nak kenalpasti bleeding spot ? kandungan saya 9week tapi bila saya check area panties ada satu spotty yang macam memula kita nak period. and warna coklat pekat. kandungan saya okay ke? saya nak minta pendapat dulu sebelum jumpa doctor. sebab saya takut 😟

2 Balas

Jumpa doktor untuk scan. Kalau pendarahan ada sebab fizikal macam polyps, doktor boleh buangkan. Kalau rahim lemah, doktor boleh bagi ubat kuatkan rahim. Paling teruk untuk baby adalah tak jumpa doktor.

Pi jumpa dktr dlu. Sbb apa2 spotting awl2 ni bnyk kemungkinan. Xyh takut ya.